Cotlete de porc Cran-Caise
Ai nevoie de un fel principal primar și fără gluten ? Cotlete de porc Cran-Caise ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 2 porții cu 353 de calorii , 33 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 2,4 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți sare, bulion de pui, caise și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 50% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc cu sos de cran-mere, pătrunjel, cartofi și mazăre cu zahăr , Cotlete de porc sau coaste de porc cu sos de caise și ananas și Cotlete de porc sau coaste de porc cu sos de caise și ananas .
Instrucțiuni
Presărați cotletele de porc pe ambele părți cu sare și piper.
Așezați pe o tigaie acoperită cu spray de gătit. Prăjiți la 4-5 inchi de la căldură timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 145°.
Lăsați carnea să stea 5 minute înainte de servire.
Între timp, într-o tigaie antiaderență mică, căliți caisele, merisoarele și ceapa în unt timp de 4-5 minute sau până se înmoaie. Se amestecă vinul. Se aduce la fierbere; gatiti pana scade lichidul la jumatate.
Serviți cu cotlete de porc.