Cotlete de porc coapte umede în sos de ciuperci
Cotletele de porc coapte la cuptor în sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 587 calorii, 44G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, piper măcinat, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cotlete de porc coapte umede în sos de ciuperci, Cotlet De Porc Pâine Cu Smântână Sos De Mărar, și Sâmbăta cu Rachael Ray-cotlet de porc pâine cu sos de cremă de salvie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Ungeți un vas de copt de 13 x 9 inci.2 uscați Cotletele de porc folosind prosoape de hârtie, apoi condimentați cu sare condimentată și piper praf de usturoi.3
Așezați ouăle într-un bol, apoi făina într-un alt bol și pesmetul într-un alt bol.4
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie la foc mediu.5 Dragați Cotletele de porc mai întâi în făină, apoi în ouă, permițând orice exces de ou să se scurgă.6 în cele din urmă, înveliți în pesmet condimentat.7 rumeniti Cotletele de porc in ulei incins aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte sau pana cand painea devine maro auriu deschis.8
Transferați cotletele în vasul de copt.9 Acoperiți cu folie.10 setați cuptorul la 350 de grade F. 11
Coaceți aproximativ 1 oră.12 Între timp, într-un castron combinați crema de supă de ciuperci cu ciuperci feliate, lapte, vin alb, piper negru și piper cayenne (dacă utilizați).13 după coacerea de 1 oră se toarnă sosul de ciuperci peste Cotletele de porc, apoi se presară parmezan.14 înlocuiți folia și coaceți încă 25-30 de minute sau până când cotletele sunt fragede.