Cotlete de porc coapte umede în sos de ciuperci

Cotlete de porc coapte umede în sos de ciuperci
Cotletele de porc coapte la cuptor în sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 587 calorii, 44G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 83 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână unt, piper măcinat, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cotlete de porc coapte umede în sos de ciuperci, Cotlet De Porc Pâine Cu Smântână Sos De Mărar, și Sâmbăta cu Rachael Ray-cotlet de porc pâine cu sos de cremă de salvie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Ungeți un vas de copt de 13 x 9 inci.2 uscați Cotletele de porc folosind prosoape de hârtie, apoi condimentați cu sare condimentată și piper praf de usturoi.3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Așezați ouăle într-un bol, apoi făina într-un alt bol și pesmetul într-un alt bol.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie la foc mediu.5 Dragați Cotletele de porc mai întâi în făină, apoi în ouă, permițând orice exces de ou să se scurgă.6 în cele din urmă, înveliți în pesmet condimentat.7 rumeniti Cotletele de porc in ulei incins aproximativ 4-5 minute pe fiecare parte sau pana cand painea devine maro auriu deschis.8
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet CondimentatPesmet Condimentat
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Transferați cotletele în vasul de copt.9 Acoperiți cu folie.10 setați cuptorul la 350 de grade F. 11
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți aproximativ 1 oră.12 Între timp, într-un castron combinați crema de supă de ciuperci cu ciuperci feliate, lapte, vin alb, piper negru și piper cayenne (dacă utilizați).13 după coacerea de 1 oră se toarnă sosul de ciuperci peste Cotletele de porc, apoi se presară parmezan.14 înlocuiți folia și coaceți încă 25-30 de minute sau până când cotletele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista