Cotlete de porc afumate umplute cu Gruy Otrivre și muștar
Cotlete de porc afumate umplute cu Gruy Otrivre și muștar este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți muștar dijon, piper proaspăt măcinat, gruy oxtre și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Cotlete De Porc Umplute Cu Muștar De Mere, Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină, și Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați semințele de muștar și muștarul Dijon.
Tăiați un buzunar, orizontal, în partea laterală a fiecărei cotlete.
Întindeți interiorul buzunarelor cu amestecul de muștar și umpleți fiecare cu o felie de brânză. Închideți fiecare buzunar cu o scobitoare sau un bivol mic.
Puneți cotletele într-un vas de copt și presărați-le cu ardeiul.
Coaceți cotletele până când brânza se topește, aproximativ 15 minute.
Îndepărtați scobitori sau frigarui înainte de servire.
Recomandarea vinului: un alb crocant, uscat, dar plin de corp, cum ar fi un Mcon-Villages, din regiunea burgundă a Franței, va fi grozav cu aceste cotlete.