Cotlete de porc afumate umplute cu Gruy Otrivre și muștar

Cotlete de porc afumate umplute cu Gruy Otrivre și muștar
Cotlete de porc afumate umplute cu Gruy Otrivre și muștar este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți muștar dijon, piper proaspăt măcinat, gruy oxtre și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Cotlete De Porc Umplute Cu Muștar De Mere, Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină, și Cotlete de porc umplute cu Goudan afumat și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mic, combinați semințele de muștar și muștarul Dijon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați un buzunar, orizontal, în partea laterală a fiecărei cotlete.
4
Întindeți interiorul buzunarelor cu amestecul de muștar și umpleți fiecare cu o felie de brânză. Închideți fiecare buzunar cu o scobitoare sau un bivol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Puneți cotletele într-un vas de copt și presărați-le cu ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Coaceți cotletele până când brânza se topește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Îndepărtați scobitori sau frigarui înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Recomandarea vinului: un alb crocant, uscat, dar plin de corp, cum ar fi un Mcon-Villages, din regiunea burgundă a Franței, va fi grozav cu aceste cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista