Cotlete De Miel La Grătar Dijon
Cotlete de miel la gratar Dijon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 235 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână vin, muștar dijon, iaurt fără grăsimi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cotlet de miel la grătar rozmarin-dijon, Cotlet de miel pentru Bebeluși Dijon cu sos de coacăz roșu-mentă, și Cotlet De Porc La Grătar Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din Cotletele de miel; așezați cotletele într-o pungă mică de plastic cu fermoar.
Combinați vinul și următoarele 3 ingrediente; se toarnă peste cotlet. Sigilați punga și agitați până când cotletele sunt bine acoperite. Marinati in frigider 8 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți cotletele din pungă, aruncând marinada. Înveliți grătarul cu spray de gătit și puneți-l pe grătar peste cărbuni cu foc mediu (350 până la 400).
Așezați cotletele pe raft; grătar, acoperit, 10 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Transferați pe farfurii de servire și păstrați-le la cald.
Combinați iaurtul și ingredientele rămase, amestecând bine. Lingură amestec de iaurt peste cotlet.