Cotlete de miel la grătar cu rodie-reducere Port
Cotletele de miel la grătar cu rodie-reducerea portului necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 82 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de rodie, sare și piper, semințe de rodie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 21%. Încercați Cotlet de miel cu ierburi cu reducere de rodie, Cotlete de miel la grătar cu sos de port de cireșe, și Cotlete de miel la grătar în rodie marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună coaja și sucul de lămâie, oregano, usturoi, sare și piper negru într-un castron; se toarnă într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați Cotletele de miel, acoperiți cu marinada, stoarceți excesul de aer și sigilați punga. Se lasă deoparte la marinat.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Aduceți sucul de rodie și vinul de port la foc mic într-o cratiță mică la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să fierbeți până când lichidul s-a redus la jumătate din volumul inițial, aproximativ 45 de minute. Se amestecă semințele de rodie și se lasă deoparte.
Scoateți mielul din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă. Gatiti cotletele pe gratarul preincalzit pana cand incep sa se intareasca si sunt roz-rosiatice si Suculente in centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte pentru mediu rar.
Serviți cotletele stropite cu reducerea portului de rodie.