Reteta cotlete de miel grecești și sos de iaurt de menta este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 84 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Un amestec de piper, ulei de canolan, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miel grecesc cu sos de mentă de iaurt, Cotlete de miel pentru bebeluși cu sos de mentă cu iaurt, și Cotlet de miel cu salată grecească și sos de iaurt-lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Presărați mielul cu 1/4 linguriță sare și piper; frecați cu amestec de oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Miel
Condimente Uscate Freca
3
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați miel și gătiți timp de 3 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Combinați iaurtul și ingredientele rămase într-un castron mic.