Cotlete de miel cu sos de prune de rozmarin și sparanghel prăjit cu vinetă de lămâie și ou tăiat cubulețe
Cotletele de miel cu sos de prune de rozmarin și sparanghel prăjit cu vinetă de lămâie și ou tăiat cubulețe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 772 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Paștele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, conserve de prune, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Cotlete de miel cu sos de usturoi-rozmarin, Cotlete de miel cu vin roșu și sos de rozmarin, și Raft de miel cu cartofi prăjiți de rozmarin și vinetă de șalot.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Aranjați sparanghelul și cartofii pe foaia de copt și pulverizați cu spray de gătit. Condimentează cu sare și piper negru. Prăjiți 20 până la 25 de minute, până se înmoaie și se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Între timp, condimentează Cotletele de miel peste tot cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Salote Mari
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați cotlete și căutați 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
7
Scoateți mielul din tigaie și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați prazul în aceeași tigaie și sotati 3 minute, până când este moale. Întoarceți mielul la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de prune, conservele de prune și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Prune
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se toarnă amestecul peste Cotletele de miel. Se fierbe 5 minute, până când mielul este fraged și mediu-rar până la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
Mazare Decojita, Optional
11
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, coaja de lămâie, uleiul și muștarul. Condimentează după gust cu sare și piper negru. Aranjați sparanghelul pe un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Stropiți vinetă de lămâie deasupra. Se acoperă cu ou tăiat cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
13
Serviți Cotletele de miel cu sparanghel și cartofi pe lateral și sos suplimentar (cu praz) spooned deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe