Cotlete de miel cu sos de prune de rozmarin și sparanghel prăjit cu vinetă de lămâie și ou tăiat cubulețe

Cotletele de miel cu sos de prune de rozmarin și sparanghel prăjit cu vinetă de lămâie și ou tăiat cubulețe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 772 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Paștele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, conserve de prune, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Cotlete de miel cu sos de usturoi-rozmarin, Cotlete de miel cu vin roșu și sos de rozmarin, și Raft de miel cu cartofi prăjiți de rozmarin și vinetă de șalot.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Aranjați sparanghelul și cartofii pe foaia de copt și pulverizați cu spray de gătit. Condimentează cu sare și piper negru. Prăjiți 20 până la 25 de minute, până se înmoaie și se rumenesc.
Între timp, condimentează Cotletele de miel peste tot cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați cotlete și căutați 2 până la 3 minute pe fiecare parte, până se rumenesc.
Scoateți mielul din tigaie și puneți-l deoparte.
Adăugați prazul în aceeași tigaie și sotati 3 minute, până când este moale. Întoarceți mielul la tigaie.
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de prune, conservele de prune și rozmarinul.
Se toarnă amestecul peste Cotletele de miel. Se fierbe 5 minute, până când mielul este fraged și mediu-rar până la mediu.
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, coaja de lămâie, uleiul și muștarul. Condimentează după gust cu sare și piper negru. Aranjați sparanghelul pe un vas de servire.
Stropiți vinetă de lămâie deasupra. Se acoperă cu ou tăiat cubulețe.
Serviți Cotletele de miel cu sparanghel și cartofi pe lateral și sos suplimentar (cu praz) spooned deasupra.