Cotlete de miel cu roșii și măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de miel cu roșii și măsline. Această rețetă face 4 porții cu 425 calorii, 20g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $3.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de șalotă, măsline kalamatan, roșii prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet de miel, Calabrese, cu roșii, ardei și măsline, Cotlet de miel și cartofi cu măsline, roșii și brânză Feta, și Fripturi de miel cu roșii și măsline.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. condimentați mielul cu boia, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie rezistentă la cuptor. Gatiti mielul in tigaie pana se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Adăugați șalotele în tigaie.
Transferați tigaia în cuptor și gătiți mielul la coacerea dorită, 8 până la 10 minute pentru mediu-rar.
Transferați mielul pe farfurii individuale.
Adăugați roșiile, măslinele și pătrunjelul în tigaia fierbinte și aruncați-le pentru a le combina cu șalotele.
Serviți cu mielul și bagheta, dacă doriți. Bacsis: boiaua vine în mai multe soiuri, inclusiv dulce, fierbinte și afumată. Orice tip va funcționa în această rețetă, dar dacă optați pentru fierbinte, folosiți doar 1/2 linguriță.