Cotlete de miel cu rozmarin și struguri
Cotletele de miel cu rozmarin și struguri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 828 calorii, 38g de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,47 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de vin, miere, piper proaspăt măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Miel Rozmarin, Cotlet De Miel Rozmarin, și Cotlet De Miel Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare din oțel inoxidabil sau antiaderentă, încălziți uleiul la foc moderat. Condimentați Cotletele de miel cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Puneți cotletele în tigaie și presărați 1 1/2 linguri de rozmarin în spațiile dintre cotlete. Gatiti cotletele timp de 5 minute. Întoarceți și presărați usturoiul între cotlete. Gatiti cotletele pana se fac dupa gust, cu 3 pana la 5 minute mai mult pentru mediu rar.
Scoateți cotletele și usturoiul și păstrați-le într-un loc cald.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Adăugați strugurii și restul de 1 1/2 linguri de rozmarin în tigaie. Reduceți căldura și gătiți, amestecând frecvent, până când strugurii se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Adăugați vinul în tigaie și fierbeți 2 minute. Se amestecă usturoiul și orice sucuri din miel, mierea, 1/8 linguriță sare și un vârf de piper.
Serviți mielul acoperit cu struguri și sos.
Variație: în locul cotletelor, puteți folosi cotlete de umăr de miel, cu grosimea de aproximativ un centimetru (aproximativ două kilograme în total). Gatiti-le putin mai putin decat cotletele.
Recomandare de vin: Cabernet Sauvignon este clasic cu miel, dar un cabernet European va avea un gust Auster împotriva sosului ușor dulce de aici. În schimb, încercați un cabernet de Stat din California sau Washington, care va fi suficient de fructat pentru a se amesteca cu dulceața.