Cotlete De Miel Cu Ierburi

Cotlete De Miel Cu Ierburi
Nevoie de un fără gluten, prietenos cu fodmap și FEL PRINCIPAL דל פחמימות,? Cotletele de miel cu ierburi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, boia de ardei, cotlete și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Rețete similare includ Cotlete De Miel Cu Ierburi, Cotlete De Miel Cu Ierburi, și Cotlete De Miel Cu Ierburi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați condimentele; puneți deoparte 1/4 linguriță. Frecați amestecul de plante rămase pe ambele părți ale cotletelor de miel. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați uleiul, sucul de lămâie, frunzele de dafin și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Salote Mari8 Salote Mari
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați cotlete; sigilați punga și întoarceți-vă la strat.
3
Se lasă să stea 5 minute; se scurge.
4
Într-o tigaie mare, cotletele maro timp de 2 minute pe fiecare parte. Reduceți căldura la mediu. Acoperiți și gătiți timp de 4-6 minute pe fiecare parte sau până când carnea ajunge la coacerea dorită(pentru mediu-rar, un termometru pentru carne ar trebui să citească 145 CP; mediu, 160 CP; bine făcut, 170 CP). Se acoperă cu unt și se presară cu amestec de plante rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista