Cotlete de curcan Chipotle cu Salsa de porumb carbonizată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de curcan Chipotle cu Salsan de porumb carbonizat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 339 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Pentru $2.25 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de pene de var, coriandru, ulei de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Halibut la grătar învelit în coji de porumb cu Salsa de porumb carbonizată, Chipotle Lime creveți și guacamole Dip cu roșii și porumb carbonizat, și Salată de porumb carbonizată sau Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Char porumb în tigaie antiaderentă medie grea la foc mediu-mare, amestecând des, aproximativ 4 minute. Pune deoparte.
Presărați curcanul pe ambele părți cu pulbere de chile; se presară cu sare.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adaugă jumătate de curcan și saut până la fiert, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe placă. Repetați cu 1 lingură de ulei și curcanul rămas.
Adăugați 2 linguri de ulei în picături în tigaie.
Se adauga ardeiul gras si ceapa; saut 3 minute. Creșteți căldura la mare și adăugați porumb carbonizat. Saut până când ardeii încep să se rumenească, cu aproximativ 3 minute mai mult. Se amestecă coriandru și suc de lămâie. Condimentează salsa cu sare și piper; se transferă într-un castron mediu. Întoarceți curcanul în tigaie și reîncălziți, aproximativ 1 minut. Puneți salsa peste curcan și serviți cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.