Cotlete de coaste la grătar din lemn de stejar în stil Santa Maria

Santa Maria-stil gratar Oakwood la grătar coaste cotlete este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție conține 1119 calorii, 92g de proteine, și 82G de grăsime. Pentru $10.57 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, piper cayenne, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Încercați Tri-sfat pentru grătar în stil Santa Maria, Santa Maria Stil Tri Sfat, și Santa Maria Stil Tri Sfat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul și uleiul și periați cotletele.
Combinați sarea și ingredientele rămase într-un castron mic.
Presărați cotletele cu sare condimentată după gust. (Salvați orice extra pentru alte utilizări.)
Cotletele la grătar peste cărbuni la temperatură scăzută până la medie 6 până la 8 minute. Întoarceți cotletele înainte ca căldura să împingă sucurile la suprafață (și continuați să rotiți folosind această metodă de sincronizare pe tot parcursul gătitului). După întoarcere, Ungeți și condimentați ușor. Continuați să întoarceți, să bateți și să condimentați până la gradul dorit de coacere.
Scoateți din foc, lăsați să se odihnească 5 minute.
Tăiați împotriva cerealelor în felii de 1/2 inch.
* Notă: dacă nu găsiți ulei infuzat cu usturoi pe piața dvs., combinați 1/2 cană de ulei de măsline și 4 căței de usturoi zdrobiți într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu pana cand este fierbinte, dar nu fierbe.
Lasa sa se raceasca; tulpina. Face 1/2 cană.