Cotlete de coaste la grătar din lemn de stejar în stil Santa Maria

Cotlete de coaste la grătar din lemn de stejar în stil Santa Maria
Santa Maria-stil gratar Oakwood la grătar coaste cotlete este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. O porție conține 1119 calorii, 92g de proteine, și 82G de grăsime. Pentru $10.57 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, piper cayenne, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Încercați Tri-sfat pentru grătar în stil Santa Maria, Santa Maria Stil Tri Sfat, și Santa Maria Stil Tri Sfat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul și uleiul și periați cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Combinați sarea și ingredientele rămase într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați cotletele cu sare condimentată după gust. (Salvați orice extra pentru alte utilizări.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
4
Cotletele la grătar peste cărbuni la temperatură scăzută până la medie 6 până la 8 minute. Întoarceți cotletele înainte ca căldura să împingă sucurile la suprafață (și continuați să rotiți folosind această metodă de sincronizare pe tot parcursul gătitului). După întoarcere, Ungeți și condimentați ușor. Continuați să întoarceți, să bateți și să condimentați până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți din foc, lăsați să se odihnească 5 minute.
6
Tăiați împotriva cerealelor în felii de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
7
* Notă: dacă nu găsiți ulei infuzat cu usturoi pe piața dvs., combinați 1/2 cană de ulei de măsline și 4 căței de usturoi zdrobiți într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu pana cand este fierbinte, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De UsturoiUlei De Usturoi
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Lasa sa se raceasca; tulpina. Face 1/2 cană.

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. The Prisoner Wine Company Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Compania de vinuri prizonier Saldo Zinfandel (jumătate de sticlă)
Culoare rubin închis cu arome îndrăznețe de lemn dulce negru, piper negru, cireșe și condimente de copt. Intrarea este bogată, plină și sclipitoare. Gustul este delicios și neted, cu o notă de ciocolată. Finisajul este voluptuos cu taninuri moi, catifelate.Amestec: 85% Zinfandel; 15% amestec de Petite Sirah și Syrah
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista