Cotlet De Vițel Tăiat Dublu Saltimboca
Saltimboca cotlet de vițel dublu tăiat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 748 calorii, 52G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți piper, prosciutto, cotlete de coaste de vițel tăiate dublu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Vițel Paned, Cotlet de vițel prăjit cu mai multe, și Cotlet De Vițel Schnitzel Holstein pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la foc mare.
Încălziți uleiul de măsline într-un vas mic de sos la foc mediu-mare. În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți o placă căptușită cu prosoape de hârtie și lăsați-o deoparte. Când uleiul este fierbinte, dar nu destul de fumat, adăugați frunzele de salvie, stați înapoi, deoarece acestea vor crackle și pop. Când frunzele sunt prajite clare elimina la prosop de hârtie cu ajutorul unui skimmer plasă, pus deoparte să se răcească. Tapetați o foaie de prăjituri cu folie de plastic și stropiți ușor cu ulei de măsline. Folosind un cuțit mic, tăiați o fantă în cotletul de vițel, între oase, dar pe partea de carne. Folosind degetele, faceți un buzunar în vițel și transferați-l în tava căptușită cu plastic. Pe o farfurie mare sau o placă de tăiere curată așezați feliile fontina, top fiecare cu 2 felii de prosciutto și 3 până la 4 frunze de salvie.
Rotiți felia fontina cu toate ingredientele din interior, făcând un pachet mic. Folosind 1 mână, deschideți buzunarul din cotletul de vițel în timp ce umpleți pachetul de brânză și prosciutto în interior cu cealaltă mână.
Ungeți cotletele cu uleiul de măsline și condimentați generos cu sare gri și piper negru. Grătați cotletele la foc mare timp de aproximativ 6 până la 7 minute pe fiecare parte, până când sunt marcate frumos și treceți la căldură indirectă timp de încă 8 până la 10 minute sau până la coacerea dorită.