Cotlet De Vițel Tăiat Dublu Saltimboca

Cotlet De Vițel Tăiat Dublu Saltimboca
Saltimboca cotlet de vițel dublu tăiat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.21 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 748 calorii, 52G de proteine, și 58G de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți piper, prosciutto, cotlete de coaste de vițel tăiate dublu și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Vițel Paned, Cotlet de vițel prăjit cu mai multe, și Cotlet De Vițel Schnitzel Holstein pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Încălziți uleiul de măsline într-un vas mic de sos la foc mediu-mare. În timp ce uleiul se încălzește, pregătiți o placă căptușită cu prosoape de hârtie și lăsați-o deoparte. Când uleiul este fierbinte, dar nu destul de fumat, adăugați frunzele de salvie, stați înapoi, deoarece acestea vor crackle și pop. Când frunzele sunt prajite clare elimina la prosop de hârtie cu ajutorul unui skimmer plasă, pus deoparte să se răcească. Tapetați o foaie de prăjituri cu folie de plastic și stropiți ușor cu ulei de măsline. Folosind un cuțit mic, tăiați o fantă în cotletul de vițel, între oase, dar pe partea de carne. Folosind degetele, faceți un buzunar în vițel și transferați-l în tava căptușită cu plastic. Pe o farfurie mare sau o placă de tăiere curată așezați feliile fontina, top fiecare cu 2 felii de prosciutto și 3 până la 4 frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
ProsciuttoProsciutto
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Brânză FontinaBrânză Fontina
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
SkimmerSkimmer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Rotiți felia fontina cu toate ingredientele din interior, făcând un pachet mic. Folosind 1 mână, deschideți buzunarul din cotletul de vițel în timp ce umpleți pachetul de brânză și prosciutto în interior cu cealaltă mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Cotlete De VițelCotlete De Vițel
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânză FontinaBrânză Fontina
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Ungeți cotletele cu uleiul de măsline și condimentați generos cu sare gri și piper negru. Grătați cotletele la foc mare timp de aproximativ 6 până la 7 minute pe fiecare parte, până când sunt marcate frumos și treceți la căldură indirectă timp de încă 8 până la 10 minute sau până la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista