Cotlet De Vițel Mongol La Grătar

Cotletele de vițel mongol la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.75 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 520 calorii, 47G de proteine, și 28G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos de soia, cilantro, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet De Vițel De Lămâie-Pătrunjel La Grătar, Cotlete de vițel la grătar cu salată de rucola și busuioc, și Cotlet de vițel la grătar cu sos de roșii Prosciutto.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un vas de copt superficial.
Adăugați cotletul de vițel în amestec și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați la marinat 3 până la 4 ore sau peste noapte. Preîncălziți grătarul.
Scoateți vițelul din marinată și grătați cotletele timp de 7 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte