Cotlet de pui pane cu șuncă, cremă triplă de brânză și rucola baby

Cotlet de pui pane cu șuncă, cremă triplă de brânză și rucola baby
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Chiftele de pui pane cu șuncă, triplu cremă de brânză și baby rucola. O porție conține 1003 calorii , 58 g de proteine și 64 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 3,76 USD per porție. Dacă ai la îndemână ouă, pesmet panko, muștar Dijon și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. Această rețetă este apreciată de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este oferită de Foodnetwork. Per total, această rețetă obține un scor solid de 79% . Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Donkatsu - Chiftele de porc pane coreean , Dovlecei prăjiți pane cu brânză și Degete de pui pane .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, amestecați oțetul, muștarul, sare și piper. Încorporați încet uleiul cu un tel până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Cu Brie)(se Poate înlocui Cu Brie)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați rucola și amestecați pentru a acoperi frunzele cu vinegretă. Condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1
Puneți făina, ouăle și pesmetul în 3 boluri separate, puțin adânci, și presărați fiecare cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Așezați fiecare piept de pui între 2 bucăți de folie alimentară și bateți-l până la o grosime de 6 mm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Presărați puiul pe ambele părți cu sare și piper, dați fiecare piept prin făină și întindeți excesul. Înmuiați-l în ouăle spălate și lăsați excesul să se scurgă, apoi dați-l prin pesmet pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Căpșuni Proaspete Feliate SuplimentareCăpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
4
Așezați pe un grătar de copt așezat deasupra unei tavi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Preîncălziți 2 tigăi mari antiaderente la foc mare.
6
Adăugați 3 linguri de unt și 1 lingură de ulei în fiecare tigaie și încălziți până când untul se topește și sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
7
Puneți câte 2 piepți de pui în fiecare tigaie și gătiți-i până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți piepții și continuați să gătiți până se rumenesc și puiul este gătit complet, aproximativ 3 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate CubulețeVinete Mici, Curățate De Coajă și Tăiate Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8
Scoateți fiecare piept de pui pe o farfurie mare și imediat puneți deasupra fiecărui piept câteva felii de brânză, câteva felii de șuncă și puțină salată de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista