Cotlet de pui pane cu șuncă, cremă triplă de brânză și rucola baby

Cotlet de pui pane cu șuncă, cremă triplă de brânză și rucola baby
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Chiftele de pui pane cu șuncă, triplu cremă de brânză și baby rucola. O porție conține 1003 calorii , 58 g de proteine și 64 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 3,76 USD per porție. Dacă ai la îndemână ouă, pesmet panko, muștar Dijon și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. Această rețetă este apreciată de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este oferită de Foodnetwork. Per total, această rețetă obține un scor solid de 79% . Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Donkatsu - Chiftele de porc pane coreean , Dovlecei prăjiți pane cu brânză și Degete de pui pane .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, amestecați oțetul, muștarul, sare și piper. Încorporați încet uleiul cu un tel până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Cu Brie)(se Poate înlocui Cu Brie)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați rucola și amestecați pentru a acoperi frunzele cu vinegretă. Condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1
Puneți făina, ouăle și pesmetul în 3 boluri separate, puțin adânci, și presărați fiecare cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați fiecare piept de pui între 2 bucăți de folie alimentară și bateți-l până la o grosime de 6 mm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Presărați puiul pe ambele părți cu sare și piper, dați fiecare piept prin făină și întindeți excesul. Înmuiați-l în ouăle spălate și lăsați excesul să se scurgă, apoi dați-l prin pesmet pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Așezați pe un grătar de copt așezat deasupra unei tavi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Preîncălziți 2 tigăi mari antiaderente la foc mare.
6
Adăugați 3 linguri de unt și 1 lingură de ulei în fiecare tigaie și încălziți până când untul se topește și sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Puneți câte 2 piepți de pui în fiecare tigaie și gătiți-i până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți piepții și continuați să gătiți până se rumenesc și puiul este gătit complet, aproximativ 3 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie Goya®Suc De Lămâie Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți fiecare piept de pui pe o farfurie mare și imediat puneți deasupra fiecărui piept câteva felii de brânză, câteva felii de șuncă și puțină salată de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista