Cotlet de pui pane cu șuncă, cremă triplă de brânză și rucola baby
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Chiftele de pui pane cu șuncă, triplu cremă de brânză și baby rucola. O porție conține 1003 calorii , 58 g de proteine și 64 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 3,76 USD per porție. Dacă ai la îndemână ouă, pesmet panko, muștar Dijon și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. Această rețetă este apreciată de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este oferită de Foodnetwork. Per total, această rețetă obține un scor solid de 79% . Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Donkatsu - Chiftele de porc pane coreean , Dovlecei prăjiți pane cu brânză și Degete de pui pane .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, amestecați oțetul, muștarul, sare și piper. Încorporați încet uleiul cu un tel până se emulsionează.
Adăugați rucola și amestecați pentru a acoperi frunzele cu vinegretă. Condimentați cu sare și piper.
Puneți făina, ouăle și pesmetul în 3 boluri separate, puțin adânci, și presărați fiecare cu sare și piper.
Așezați fiecare piept de pui între 2 bucăți de folie alimentară și bateți-l până la o grosime de 6 mm.
Presărați puiul pe ambele părți cu sare și piper, dați fiecare piept prin făină și întindeți excesul. Înmuiați-l în ouăle spălate și lăsați excesul să se scurgă, apoi dați-l prin pesmet pe ambele părți.
Așezați pe un grătar de copt așezat deasupra unei tavi de copt.
Preîncălziți 2 tigăi mari antiaderente la foc mare.
Adăugați 3 linguri de unt și 1 lingură de ulei în fiecare tigaie și încălziți până când untul se topește și sfârâie.
Puneți câte 2 piepți de pui în fiecare tigaie și gătiți-i până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți piepții și continuați să gătiți până se rumenesc și puiul este gătit complet, aproximativ 3 minute în plus.
Scoateți fiecare piept de pui pe o farfurie mare și imediat puneți deasupra fiecărui piept câteva felii de brânză, câteva felii de șuncă și puțină salată de rucola.