Cotlet de pui pane cu șuncă, cremă triplă de brânză și rucola baby

Cotlet de pui pane cu șuncă, cremă triplă de brânză și rucola baby
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Chiftele de pui pane cu șuncă, triplu cremă de brânză și baby rucola. O porție conține 1003 calorii , 58 g de proteine și 64 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 3,76 USD per porție. Dacă ai la îndemână ouă, pesmet panko, muștar Dijon și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. Această rețetă este apreciată de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Este oferită de Foodnetwork. Per total, această rețetă obține un scor solid de 79% . Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Donkatsu - Chiftele de porc pane coreean , Dovlecei prăjiți pane cu brânză și Degete de pui pane .

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare, amestecați oțetul, muștarul, sare și piper. Încorporați încet uleiul cu un tel până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Cu Brie)(se Poate înlocui Cu Brie)
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Adăugați rucola și amestecați pentru a acoperi frunzele cu vinegretă. Condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Cu Brie)(se Poate înlocui Cu Brie)
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1
Puneți făina, ouăle și pesmetul în 3 boluri separate, puțin adânci, și presărați fiecare cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Cu Brie)(se Poate înlocui Cu Brie)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Așezați fiecare piept de pui între 2 bucăți de folie alimentară și bateți-l până la o grosime de 6 mm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Presărați puiul pe ambele părți cu sare și piper, dați fiecare piept prin făină și întindeți excesul. Înmuiați-l în ouăle spălate și lăsați excesul să se scurgă, apoi dați-l prin pesmet pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Cu Brie)(se Poate înlocui Cu Brie)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Așezați pe un grătar de copt așezat deasupra unei tavi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
5
Preîncălziți 2 tigăi mari antiaderente la foc mare.
6
Adăugați 3 linguri de unt și 1 lingură de ulei în fiecare tigaie și încălziți până când untul se topește și sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Caldă Jumătate-jumătateSmântână Caldă Jumătate-jumătate
(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)(pachete Fiecare) șuncă Feliată Subțire (24 De Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Puneți câte 2 piepți de pui în fiecare tigaie și gătiți-i până se rumenesc, aproximativ 4 minute. Întoarceți piepții și continuați să gătiți până se rumenesc și puiul este gătit complet, aproximativ 3 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat2 Până La 3 Linguri De Ceață Tocată Mărunt, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Scoateți fiecare piept de pui pe o farfurie mare și imediat puneți deasupra fiecărui piept câteva felii de brânză, câteva felii de șuncă și puțină salată de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista