Carnea de porc și caserola de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 714 calorii, 36g de proteine, și 49G de grăsime per portie. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți orez instant, ulei vegetal, cremă condensată de supă de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Și Caserolă De Orez, Cotlet De Porc-Caserola De Orez, și Carne De Porc Cotlet De Orez Caserola.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F (135 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu și rumeniți Cotletele de porc pe ambele părți, 5 până la 8 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați cotletele într-un vas de copt de 9x13 inci. Într-o cratiță mare, amestecați împreună crema de supă de pui, cremă de supă de țelină și lapte până la neted. Se amestecă orezul și se adaugă untul; aduceți amestecul la fierbere la foc mediu și amestecați până când untul s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De Pui
Crema De Supa De Telina
Unt
Lapte
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Se toarnă amestecul de orez peste cotlet; acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se înmoaie, aproximativ 2 ore.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.