Cotlet de porc în stilul Beneventana: Costole di Maiale Beneventana

Cotlet de porc în stilul Beneventana: Costole di maiale Beneventanan este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 425 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare și piper, folosiți semințe obișnuite de fenicul, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet de porc în stilul Beneventana: Costole di Maiale Beneventana, Carne de vită cu ciuperci marinate (Scaloppine Beneventana), și Spalla Di Maiale (cotlet de porc cu varză toscană).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper și dragați-le în făină.
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul până aproape de fumat.
Adăugați Cotletele de porc și gătiți 1 minut pe fiecare parte, până se rumenesc uniform.
Presărați 1 linguriță de semințe de fenicul pe 1 parte a cotletelor. Întoarceți și presărați lingurița rămasă pe cealaltă parte.
Adăugați vin și usturoi și puneți-l la cuptor și gătiți timp de 15 minute, până când sunt fierte.
Scoateți cotletele pe o farfurie și păstrați-le la cald. La foc mediu, gătiți până când lichidul se reduce la jumătate.
Adăugați frunzele de fenicul în lichidul fierbinte și gătiți încă 1 minut, lăsând frunzele să se ofilească.
Scoateți usturoiul și turnați sosul de vin peste cotlet, garnisind cu frunzele de fenicul și polenul de fenicul sălbatic.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.