Cotlet de porc în stilul Beneventana: Costole di Maiale Beneventana

Cotlet de porc în stilul Beneventana: Costole di Maiale Beneventana
Cotlet de porc în stilul Beneventana: Costole di maiale Beneventanan este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $3.34 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 425 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de sare și piper, folosiți semințe obișnuite de fenicul, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet de porc în stilul Beneventana: Costole di Maiale Beneventana, Carne de vită cu ciuperci marinate (Scaloppine Beneventana), și Spalla Di Maiale (cotlet de porc cu varză toscană).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper și dragați-le în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci, încălziți uleiul până aproape de fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați Cotletele de porc și gătiți 1 minut pe fiecare parte, până se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
5
Presărați 1 linguriță de semințe de fenicul pe 1 parte a cotletelor. Întoarceți și presărați lingurița rămasă pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
6
Adăugați vin și usturoi și puneți-l la cuptor și gătiți timp de 15 minute, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți cotletele pe o farfurie și păstrați-le la cald. La foc mediu, gătiți până când lichidul se reduce la jumătate.
8
Adăugați frunzele de fenicul în lichidul fierbinte și gătiți încă 1 minut, lăsând frunzele să se ofilească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
9
Scoateți usturoiul și turnați sosul de vin peste cotlet, garnisind cu frunzele de fenicul și polenul de fenicul sălbatic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Polen De FeniculPolen De Fenicul
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
SosSos
VinVin

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista