Cotlet De Porc Zesty Cu Sos De Caise-Tigaie
Zesty carne de porc cu sos de caise-Pan este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 573 calorii, 69G de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Un amestec de conserve de caise, marinată dublă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Cotlet De Porc De Caise, Cotlet De Porc Umplut Cu Caise, și Carne de porc cu glazură de caise-rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fripturile de porc într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar și adăugați marinată dublă, întorcându-vă la strat. Sigilați și răciți 6 ore sau până la 24 de ore.
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada.
Presărați carnea de porc uniform cu piper.
Așezați pe un suport ușor uns într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 400 timp de 50 de minute până la 1 oră sau până când termometrul pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Scoateți tigaia din cuptor și acoperiți-o cu folie; lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Scoateți fripturile din tigaie, rezervând picături în tigaie; tăiați o friptură în felii. Acoperiți friptura feliată și păstrați-o caldă. Acoperiți și răciți restul de friptură întreagă.
Combinați 1/4 cană de picături de tigaie cu 1/3 cană de conserve de caise într-un castron mic pentru microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 1 minut sau până se topește, amestecând o dată.
Se servește cu carne de porc feliată.