Cotlet De Porc Ușor La Grătar
Cotletul de porc ușor la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.25 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 68 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cotlet de porc, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Ușor La Grătar, Cotlete de porc la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon, și Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Începeți prin a face marinada. Într-un castron mic, amestecați împreună mierea, uleiul, oțetul, chimenul și fulgii de ardei roșu. Ușor, nu?
Presărați ambele părți ale cotletelor de porc cu sare și piper și puneți-le într-o pungă de plastic re-sigilabilă cu marinata.
Lăsați să se odihnească pe tejghea timp de 1 oră. Asta e ușor.
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Scoateți Cotletele de porc din pungă și presărați ușor cu sare și piper.
Așezați pe grătar și gătiți până când cotletul de porc se eliberează de pe grătar, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte încă 3 minute. Dacă utilizați o tigaie pentru grătar, asigurați-vă că faceți în loturi, astfel încât să nu aburiți cotletele. Și nu vă faceți griji dacă nu aveți niciunul; puteți face acest lucru într-o tigaie. Vezi, ușor!
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.