Cotlet De Porc Ușor La Grătar

Cotlet De Porc Ușor La Grătar
Cotletul de porc ușor la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 345 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.25 pe portie. Această rețetă de la Foodnetwork are 68 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, cotlet de porc, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de mere ai putea urma acest curs principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tortul de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Ușor La Grătar, Cotlete de porc la grătar cu piersici la grătar cu Bourbon, și Cotlet de porc la grătar cu piersici balsamice picante la grătar.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Începeți prin a face marinada. Într-un castron mic, amestecați împreună mierea, uleiul, oțetul, chimenul și fulgii de ardei roșu. Ușor, nu?
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Presărați ambele părți ale cotletelor de porc cu sare și piper și puneți-le într-o pungă de plastic re-sigilabilă cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Lăsați să se odihnească pe tejghea timp de 1 oră. Asta e ușor.
5
Încălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți Cotletele de porc din pungă și presărați ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cotlet De PorcCotlet De Porc
7
Așezați pe grătar și gătiți până când cotletul de porc se eliberează de pe grătar, aproximativ 4 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte încă 3 minute. Dacă utilizați o tigaie pentru grătar, asigurați-vă că faceți în loturi, astfel încât să nu aburiți cotletele. Și nu vă faceți griji dacă nu aveți niciunul; puteți face acest lucru într-o tigaie. Vezi, ușor!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin de culoare galben auriu strălucitor care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista