Cotlet de porc ușor de tigaie Campbell ' s
Nevoie de o curs principal fără lactate? Cotletele de porc cu tigaie ușoară de la Campbell ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 505 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, crema condensată Campbell ' s de supă de țelină, tăiței de ou și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cotlet De Porc Skillet, Cotlet De Porc Skillet, și Tigaie Cotlete De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia antiaderentă cu spray de gătit cu legume și încălziți 1 minut.
Adăugați cotletele și gătiți până se rumenesc.
Adăugați supă, miere și piper.
Se încălzește la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic 10 minute sau până când ați terminat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.