Cotletele de porc umplute cu cuscus necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 566 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, cotlet de porc, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet de porc cu cuscus de cireșe, Cotlet de porc cu sos de ananas și cuscus Mexican, și Cotlet de porc condimentat marocan și cuscus Fructat.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 1/4 căni de bulion de pui și 2 linguri de unt într-o cratiță. (Puneți deoparte bulionul de pui rămas.) Aduceți la fierbere la foc mediu. Se amestecă cuscusul, se acoperă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Lăsați să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 10 minute. Puf de cuscus cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
3
Într-o tigaie la foc mediu, topiți restul de 3 linguri de unt. Gatiti ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați coacăze, nuci de pin, cuscus fiert și scorțișoară. Condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați amestecul cu cât mai mult din stocul de pui rezervat este necesar pentru a ține ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus Gătit
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Hârtie De Orez
Coacăze
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C). Ungeți ușor o tigaie sau un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Rezervați aproximativ 1/3 cană de umplutură pentru a presăra cotletele. Umpleți fiecare cotlet generos cu umplutură și introduceți scobitori pentru a menține cotletele închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
7
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie unsă cu ulei suficient de mare pentru a le ține confortabil și acoperiți fiecare generos cu marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
8
Presărați cu umplutura rezervată și apăsați ușor umplutura în marmeladă, astfel încât să se lipească de cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cotletele se rumenesc la exterior, dar doar ușor roz în centru, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Transferați Cotletele de porc pe farfurii individuale încălzite, îndepărtați scobitorii și serviți fierbinte.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.