Cotlet De Porc Umplute Cu Cuscus

Cotlet De Porc Umplute Cu Cuscus
Cotletele de porc umplute cu cuscus necesită aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 566 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $3.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, cotlet de porc, cuscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet de porc cu cuscus de cireșe, Cotlet de porc cu sos de ananas și cuscus Mexican, și Cotlet de porc condimentat marocan și cuscus Fructat.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/4 căni de bulion de pui și 2 linguri de unt într-o cratiță. (Puneți deoparte bulionul de pui rămas.) Aduceți la fierbere la foc mediu. Se amestecă cuscusul, se acoperă și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Lăsați să stea până când lichidul este absorbit, aproximativ 10 minute. Puf de cuscus cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
3
Într-o tigaie la foc mediu, topiți restul de 3 linguri de unt. Gatiti ceapa si usturoiul in unt pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați coacăze, nuci de pin, cuscus fiert și scorțișoară. Condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați amestecul cu cât mai mult din stocul de pui rezervat este necesar pentru a ține ușor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus GătitCuscus Gătit
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
CoacăzeCoacăze
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C). Ungeți ușor o tigaie sau un vas mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Rezervați aproximativ 1/3 cană de umplutură pentru a presăra cotletele. Umpleți fiecare cotlet generos cu umplutură și introduceți scobitori pentru a menține cotletele închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
7
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie unsă cu ulei suficient de mare pentru a le ține confortabil și acoperiți fiecare generos cu marmeladă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
8
Presărați cu umplutura rezervată și apăsați ușor umplutura în marmeladă, astfel încât să se lipească de cotlete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cotletele se rumenesc la exterior, dar doar ușor roz în centru, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferați Cotletele de porc pe farfurii individuale încălzite, îndepărtați scobitorii și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista