Cotlet de porc umplut cu unt de arahide și mere
Unt de arahide și mere cotlet de porc umplute este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 1085 calorii, 121G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $6.41 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mere, unt de arahide cremos JIF circulara, cotlet de porc tăiat în centru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 92%. Încercați Cotlet de porc umplut cu unt de arahide și mere, Cotlet De Porc Umplut Cu Mere, și Cotlet De Porc Umplut Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți un buzunar în fiecare cotlet de porc cu un cuțit mic tăind orizontal de la marginea exterioară aproape până la os.
Într-un castron mediu combinați mărul, șalota, firimiturile de pâine și untul de arahide; se amestecă bine. Formați amestecul de umplutură în patru chiftele egale.
Așezați o chiflă de umplutură în fiecare buzunar de cotlet de porc. Folosind scobitori din lemn (2 până la 3 pe cotlet), închideți fiecare buzunar pentru a preveni căderea umpluturii în timpul gătitului.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Acoperiți ușor tava de copt cu spray-ul de gătit fără lipire. Se condimentează cotletele cu sare și piper.
Înveliți ușor tigaia rezistentă la cuptor cu spray-ul de gătit fără lipire. Se condimentează cotletele cu sare și piper.
Puneți tigaia mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când este fierbinte. Prăjiți Cotletele de porc în tigaie, gătind aproximativ 8 minute, întorcând o dată sau până se rumenesc bine pe ambele părți.
Scoateți tigaia din aragaz și puneți-o în cuptorul fierbinte pentru a găti încă 20 de minute.
Ungeți Cotletele de porc cu jeleu topit în ultimele 5 minute de gătit.
Scoateți scobitorii înainte de servire.