Cotlet de porc umplut cu unt de arahide și mere

Cotlet de porc umplut cu unt de arahide și mere
Unt de arahide și mere cotlet de porc umplute este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție conține 1085 calorii, 121G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $6.41 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați mere, unt de arahide cremos JIF circulara, cotlet de porc tăiat în centru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 92%. Încercați Cotlet de porc umplut cu unt de arahide și mere, Cotlet De Porc Umplut Cu Mere, și Cotlet De Porc Umplut Cu Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți un buzunar în fiecare cotlet de porc cu un cuțit mic tăind orizontal de la marginea exterioară aproape până la os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Într-un castron mediu combinați mărul, șalota, firimiturile de pâine și untul de arahide; se amestecă bine. Formați amestecul de umplutură în patru chiftele egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Așezați o chiflă de umplutură în fiecare buzunar de cotlet de porc. Folosind scobitori din lemn (2 până la 3 pe cotlet), închideți fiecare buzunar pentru a preveni căderea umpluturii în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Acoperiți ușor tava de copt cu spray-ul de gătit fără lipire. Se condimentează cotletele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Înveliți ușor tigaia rezistentă la cuptor cu spray-ul de gătit fără lipire. Se condimentează cotletele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Puneți tigaia mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare, până când este fierbinte. Prăjiți Cotletele de porc în tigaie, gătind aproximativ 8 minute, întorcând o dată sau până se rumenesc bine pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți tigaia din aragaz și puneți-o în cuptorul fierbinte pentru a găti încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Ungeți Cotletele de porc cu jeleu topit în ultimele 5 minute de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10
Scoateți scobitorii înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista