Cotlet de porc saut cu ananas si menta

Saut cotlet de porc cu ananas si menta ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 423 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare, bucăți de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma bucățile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc, Fregola Sarda cu curmal japonez și mentă și verde de păpădie saut, Cotlet de miel condimentat pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta, și Cotlet De Porc Saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați cotletele pe ambele părți cu sare. Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați cotletele și căutați pe 1 parte până se rumenesc bine, 3 până la 4 minute. Reduceți căldura la mediu, întoarceți cotletele și continuați să gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cotletelor citește 60° până la145, cu 4 până la 6 minute mai mult.
Se transferă într-un platou și se acoperă cu folie pentru a se încălzi.
Adăugați ananas și 2 linguri. apă la tigaie. Gatiti, amestecand pentru a incorpora bucati rumenite pe fundul tigaiei, pana se incalzeste, aproximativ 2 minute. Se amestecă menta și ardeiul roșu. Se pune lingura peste cotlet si se serveste.