Cotlet de porc saut cu ananas si menta

Cotlet de porc saut cu ananas si menta
Saut cotlet de porc cu ananas si menta ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și 30 întregi are 423 calorii, 38g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.55 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Dacă aveți la îndemână piper, sare, bucăți de ananas și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma bucățile de ananas, puteți urma acest fel principal cu Parfaits De Granola Cu Fructe De Casă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlet de porc, Fregola Sarda cu curmal japonez și mentă și verde de păpădie saut, Cotlet de miel condimentat pe ardei sotati si ceapa cu usturoi si cuscus de menta, și Cotlet De Porc Saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați cotletele pe ambele părți cu sare. Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați cotletele și căutați pe 1 parte până se rumenesc bine, 3 până la 4 minute. Reduceți căldura la mediu, întoarceți cotletele și continuați să gătiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul cotletelor citește 60° până la145, cu 4 până la 6 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
Se transferă într-un platou și se acoperă cu folie pentru a se încălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Adăugați ananas și 2 linguri. apă la tigaie. Gatiti, amestecand pentru a incorpora bucati rumenite pe fundul tigaiei, pana se incalzeste, aproximativ 2 minute. Se amestecă menta și ardeiul roșu. Se pune lingura peste cotlet si se serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Castelul Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay vin cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista