Cotlet de porc prăjit cu fasole cu unt

Cotlet de porc prăjit cu fasole cu unt
Cotletul de porc prăjit cu fasole cu unt necesită aproximativ 28 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 1103 calorii, 96G de proteine, și 45g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 5,24 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cotlet de porc, făină, piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până făină de porumb ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 80%. Rețete similare includ Cotlet de porc umplut cu gem de cireșe cu trei cepe și fasole verde cu unt, Fasole Lima și cotlet de porc, și Cotlet de porc cu orez și fasole.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie cu fund greu, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un vas de copt superficial sau placă de plăcintă combinați făina cu făină de porumb, pesmet, condimente italiene, praf de usturoi, boia de ardei, cayenne, sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Puneți Cotletele de porc în stratul de amestec de făină complet și scuturați excesul. Se prăjesc în ulei fierbinte până se rumenesc pe ambele părți și se fierb, aproximativ 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Scoateți cotletele din ulei și scurgeți-le pe o tigaie căptușită cu o pungă de hârtie maro. Rezervați 2 cotlete pentru rețeta de parmezan de porc rotund 2.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt, apoi adăugați șuncă tăiată cubulețe și sotati până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Tăiată Cubulețeșuncă Tăiată Cubulețe
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați ceapa și restul de 2 linguri de unt, sare și piper, după gust și sotati până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați boabele de unt și sotati timp de 5 minute. Rezervați 2 căni de fasole sotată și ceapă pentru rețeta rotundă de 2 Bean Dip. Aranjați cotletele pe farfurii de servire și serviți cu fasolea alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista