Cotlet De Porc Prăjit Cu Ceapă

Cotlet De Porc Prăjit Cu Ceapă
Cotletul de porc prăjit cu ceapă este un lactate gratuit rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 402 calorii. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați făină, ulei de măsline, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. 469 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ O Tigaie Măr Scorțișoară Cotlet De Porc, Miere-Muștar Foaie Tigaie Cotlet De Porc, și Cotlet de porc, cartofi și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Înainte de a deschide amestecul de supă de ceapă, folosiți-vă mâinile pentru a zdrobi bucățile mai mari de ceapă din pachet. Deschideți pachetul și turnați amestecul într-un castron puțin adânc. Se amestecă făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc mediu. Uleiul este suficient de fierbinte atunci când un vârf de amestec de făină sfârâie atunci când este aruncat în ulei. Înveliți Cotletele de porc în amestecul de supă de ceapă și scuturați excesul. Puneți cu grijă în uleiul fierbinte. Întoarceți cotletele după aproximativ 30 de secunde pentru a arde rapid ambele părți. Gatiti aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista