Cotlet De Porc Marinat Cu Soia
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc marinate cu soia. Această rețetă servește 4 și costă 2,13 USD pe porție. O porție conține 294 calorii, 38g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ulei de susan, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri din făină de porumb cu lămâie cu sos de ciocolată Lapsang Souchong ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Porc Marinat, Cotlet De Porc Marinat, și Riesling-Cotlet De Porc Marinat.
Instrucțiuni
Așezați Cotletele de porc, sosul de soia, oțetul și uleiul într-o pungă mare cu fermoar; sigiliu. Întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi cotletele cu marinată; la frigider timp de 15 minute.
Scoateți Cotletele de porc din pungă; aruncați excesul de marinată. Încălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la foc mediu-mare. Cotletele de porc la grătar până sunt fierte, rotind o dată, aproximativ 3 1/2 minute pe fiecare parte.
Transferați Cotletele de porc într-un platou, presărați coriandru și scallions și serviți.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc pot fi asociate cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay]()
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.