Cotlet De Porc La Grătar Zesty

Cotlet De Porc La Grătar Zesty
Cotlet de porc la gratar Zesty este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 6 porții. O porție conține 76 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați cotlete de porc, dovlecei, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Cotlet De Porc La Grătar Zesty, Cotlet De Porc La Grătar Zesty, și Cotlete de porc Zesty și legume la grătar.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Aruncați dovleceii și dovleceii cu 1 lingură. ulei într-un castron mare; presărați legumele cu 1 linguriță. Amestec creol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se amestecă restul de 1 lingură. ulei în amestecul creol rămas. Frecați uniform pe Cotletele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Grătați legumele și Cotletele de porc la foc mare (400 până la 50
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
3 minute pe fiecare parte sau până când se termină carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care îl puteți încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista