Cotletele de porc la grătar cu sos proaspăt de prune sunt un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 402 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $3.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ghimbir, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul granulat, puteți urma acest fel principal cu Shortcakes Cu Căpșuni-Lavandă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu Chutney proaspăt de prune, Cotlet de porc la grătar cu Chutney de prune, și Prune la grătar și Prosciutto-cotlete de porc umplute.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați șalota, ghimbirul și usturoiul și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați ingredientele rămase, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim și continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când prunele se înmoaie complet și se destramă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
4
Transferați amestecul într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Scoateți capacul mic de pe capac (capacul de turnare) și acoperiți spațiul cu un prosop de bucătărie (acest lucru permite evacuarea aburului și împiedică capacul să se desprindă), apoi amestecați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
1
Încălziți un grătar în aer liber la mediu(aproximativ 350 de grade F până la 450 de grade F). Dacă Cotletele de porc au fost refrigerate, lăsați-le să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Așezați Cotletele de porc pe grătar, închideți-l și gătiți până când apar urme de grătar pe fund, aproximativ 9 minute. Întoarceți Cotletele de porc, închideți grătarul și gătiți până se rumenesc și un termometru cu citire instantanee introdus lângă os în cel mai gros cotlet de porc înregistrează 145 F, cu aproximativ 6 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De Legume
3
Transferați Cotletele de porc într-un platou de servire curat, cortați liber cu folie și lăsați să se odihnească într-un loc cald timp de 5 minute.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.