Cotlet de porc la grătar cu glazură portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc la grătar cu glazură portocalie. Această rețetă servește 4 și costă 3,33 USD pe porție. O porție conține 598 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 18 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare, cotlet de porc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc la grătar cu glazură portocalie, Cotlet de porc cu glazură de portocale și miere, și Cotlet de porc cu glazură de portocale și ghimbir.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 galon de apă rece, sare kosher, sare afumată, boabe de piper, frunze de dafin, miere și pungi de ceai într-o pungă mare cu fermoar.
Așezați Cotletele de porc în pungă și punga în frigider.
Se lasa la marinat 2 ore.
Scoateți cotletele din saramură și uscați-le cu un prosop de hârtie. Aruncați saramura și lăsați Cotletele de porc să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 20 de minute.
Pregătiți o tigaie pentru grătar sau grătar la foc mediu-mare.
Așezați Cotletele de porc pe grătar și gătiți timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte.
Scoateți pe o farfurie, acoperiți cu folie și păstrați-l într-un loc cald în timp ce faceți glazura.
Combinați uleiul de susan, sosul de soia, vinul alb, coaja și sucul de portocale, mirinul, ghimbirul, mierea și sarea și piperul într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Aduceți la fierbere mică și reduceți focul la minim. Simmer aproximativ 10 minute.
Stropiți aproximativ 3 linguri de glazură pe fiecare cotlet de porc și serviți imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Trentadue la Storia Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.