Cotlet De Porc La Grătar

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru cutia de rețete, Cotletele de porc la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 416 calorii. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca fel principal. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 3686 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Allrecetes necesită zahăr brun, piper cayenne, usturoi și ghimbir măcinat. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 80%. Cotlet De Porc La Grătar, Cotlet de porc la grătar cu piersici Jack Daniels, și Cotlet De Cotlet De Porc Cu Roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Amestecați usturoiul, zahărul brun, mierea, sosul de soia, sosul Worcestershire, ketchup-ul, ghimbirul, pudra de ceapă, scorțișoara și ardeiul cayenne împreună într-un castron.
Turnați jumătate din amestec într-o pungă mare cu fermoar din plastic și așezați Cotletele de porc în marinată. Strângeți aerul din pungă și sigilați punga. Dați la frigider 4 până la 8 ore, rotind ocazional. Puneți la frigider marinada rămasă în castron.
Preîncălziți un grătar exterior la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți Cotletele de porc din punga de plastic și agitați excesul de picături de lichid din cotlet. Aruncați marinada din punga de plastic. Cotletele de grătar pe grătarul preîncălzit, ungând cu marinada rezervată până când carnea se rumeneste, nu mai este roz în interior și prezintă urme bune de grătar, 8 până la 10 minute pe fiecare parte. Un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cotletului ar trebui să citească cel puțin 145 de grade F (63 de grade C).
Se toarnă marinada rezervată rămasă într-o cratiță la foc mediu, se fierbe și se reduce focul la foc mic. Gatiti marinada pana se ingroasa usor, aproximativ 5 minute, amestecand continuu; serviți sosul cu cotlete.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă) cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)]()
Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.