Cotlet de porc la gratar cu busuioc-usturoi freca

Cotlet de porc la gratar cu busuioc-usturoi freca
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc la grătar cu busuioc-usturoi. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 275 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, sare grosieră, cotlet de porc ribeye și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc cu busuioc și usturoi la grătar, Basil - Usturoi Frecat Cotlet De Porc, și Busuioc și usturoi cotlet de porc în stil Italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu mașina în funcțiune, aruncați usturoiul prin tubul de alimentare al procesorului alimentar pentru a coace. Opriți, adăugați busuioc proaspăt și procesați până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați suc de lămâie, ulei, sare și piper și procesați pentru a face frecare subțire umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Întindeți ambele părți ale cotletului de porc cu amestec de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Ardei ArbolArdei Arbol
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Lăsați să stea 15 până la 30 de minute.
5
Pregătiți un foc mediu-fierbinte în grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Periați grătarul curat și ungeți grătarul. Cotlete de grătar, la foc direct, întorcându-se o dată, până la o coacere medie rară, 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când temperatura internă atinge 63°, urmată de un timp de odihnă de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista