Cotlet de porc la gratar cu busuioc-usturoi freca

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc la grătar cu busuioc-usturoi. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 275 calorii, 29G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, sare grosieră, cotlet de porc ribeye și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete de porc cu busuioc și usturoi la grătar, Basil - Usturoi Frecat Cotlet De Porc, și Busuioc și usturoi cotlet de porc în stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu mașina în funcțiune, aruncați usturoiul prin tubul de alimentare al procesorului alimentar pentru a coace. Opriți, adăugați busuioc proaspăt și procesați până la tocat.
Adăugați suc de lămâie, ulei, sare și piper și procesați pentru a face frecare subțire umedă.
Întindeți ambele părți ale cotletului de porc cu amestec de busuioc.
Lăsați să stea 15 până la 30 de minute.
Pregătiți un foc mediu-fierbinte în grătar.
Periați grătarul curat și ungeți grătarul. Cotlete de grătar, la foc direct, întorcându-se o dată, până la o coacere medie rară, 5 până la 6 minute pe fiecare parte sau până când temperatura internă atinge 63°, urmată de un timp de odihnă de 3 minute.