Cotlet de porc la cuptor II

Cotlet de porc la cuptor II
Cotletele de porc la cuptor ii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru 1,96 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 343 calorii, 30g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 68 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, suc de lămâie, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este bun. Încearcă Cotlet de porc la cuptor cu usturoi + cotlet de porc gratuit, Cotlet De Porc La Cuptor, și Cotlet De Porc La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați Cotletele de porc în tigaie și rumeniți aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, sarea, piperul și muștarul uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Pudră De MuștarPudră De Muștar
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Aranjați Cotletele de porc într-un vas mediu de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se presară cu suc de lămâie, se condimentează cu amestec de zahăr brun și se acoperă cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Zahăr BrunZahăr Brun
Suc De LămâieSuc De Lămâie
8
Se toarnă apă în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Acoperiți și coaceți 1 oră în cuptorul preîncălzit, la o temperatură internă de 145 grade F (63 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Stoltz Organic Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Acest Pinot arată bine cu culoarea sa bogată profundă și aroma florală pentru un Pinot Noir organic Columbia Gorge. Totul este pentru ca acest vin să primească ani de îmbătrânire sau să fie băut pe loc.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista