Cotlet de porc glazurat cu portocale cu umplutură de ierburi
Cotletele de porc glazurate cu portocale cu umplutură de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,42 USD pe porție. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână marmeladă de portocale, unt, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați Cotlet de porc glazurat cu portocale cu umplutură de ierburi, Cotlet De Porc Cu Umplutură De Ierburi, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați feliile de pâine într-un singur strat pe foaia de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți aproximativ 1 oră sau până se usucă. Zdrobiți grosolan suficientă pâine uscată pentru a măsura 10 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți untul în tigaie de 8 inci la foc mediu. Gatiti telina si ceapa in unt 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă salvie, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
țelină
Ceapă
Cimbru
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
6
Se toarnă peste pesmet; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
7
Se toarnă bulion peste pesmet; aruncați pentru a amesteca (amestecul va fi uscat). Puneți lingura în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
8
Așezați Cotletele de porc pe umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Umplutură
9
Se amestecă marmelada și sucul de lămâie într-un castron mic; periați carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Marmeladă
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Coaceți 45 până la 60 de minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rochioli Estate Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.