Cotlet de porc glazurat cu portocale cu umplutură de ierburi

Cotletele de porc glazurate cu portocale cu umplutură de plante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 460 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,42 USD pe porție. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână marmeladă de portocale, unt, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați Cotlet de porc glazurat cu portocale cu umplutură de ierburi, Cotlet De Porc Cu Umplutură De Ierburi, și Cotlet De Porc Glazurat Cu Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 200 F.
Așezați feliile de pâine într-un singur strat pe foaia de prăjituri.
Coaceți aproximativ 1 oră sau până se usucă. Zdrobiți grosolan suficientă pâine uscată pentru a măsura 10 căni.
Se pune într-un castron mare.
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. topiți untul în tigaie de 8 inci la foc mediu. Gatiti telina si ceapa in unt 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă salvie, cimbru, sare și piper.
Se toarnă peste pesmet; aruncați pentru a amesteca.
Se toarnă bulion peste pesmet; aruncați pentru a amesteca (amestecul va fi uscat). Puneți lingura în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Așezați Cotletele de porc pe umplutură.
Se amestecă marmelada și sucul de lămâie într-un castron mic; periați carnea de porc.
Coaceți 45 până la 60 de minute sau până când carnea de porc nu mai este roz în centru.