Cotlet de porc glazurat cu caise cu orez brun-pilaf pecan
Cotlet de porc glazurat cu caise cu orez brun - pilaf pecan este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 4. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 621 calorii, 40g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă de la realsimple.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, unt, cotlete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Pilaf de orez sălbatic cu afine, caise și nuci Pecan (p + Vegan), Pecan Pilaf de orez alb și brun, și Cotlet de porc glazurat cu caise pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.