Cotlet De Porc Glazurat Cu Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Cotletele de porc glazurate cu arțar. Această rețetă servește 4. Pentru $4.18 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 637 calorii, 44G de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de amidon de porumb, făină, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 61%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Glazurat Cu Muștar De Arțar, O Tigaie Arțar Glazurate Cotlete De Porc, și O Tigaie Arțar Glazurate Cotlete De Porc.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Adăugați Cotletele de porc și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, gătiți cotletele în unt la foc mediu timp de 4-5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru citește 145 CP.
Scoateți și păstrați cald.
Între timp, în aceeași tigaie, aduceți oțetul la fierbere. Reduceți căldura; adăugați sirop de arțar. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; adăugați treptat la amestecul de arțar. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Așezați cotletele pe o tigaie pentru pui; se presară cu zahăr brun. Se fierbe 4 inch. de la căldură timp de 1-2 minute sau până când zahărul este topit.
Stropiți cu glazură de arțar.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Cotletele de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Poppy Monterey Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![Poppy Monterey Pinot Noir]()
Poppy Monterey Pinot Noir
Primăvara blândă și vara mai rece din județul Monterey oferă șansa strugurilor Pinot Noir de a atinge maturitatea optimă cu un echilibru excelent de aciditate și aromă și cu o culoare profundă caracteristică Arroyo Seco Pinot Noir. Fructele roșii se luminează peste palat, culegerea zmeurii și condimentelor sunt echilibrate de aromele Franceze de stejar prăjit. Moale și mătăsos prin mijloc, acest vin crescendo pe finisaj lasă o amintire vibrantă, suculentă în gură, cu aciditate adecvată și o senzație plăcută de gură.