Cotlet De Porc Glazurat Cu Afine
Cranberry-glazurate carne de porc necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 10 și costă $ 3.04 pe portie. O porție conține 390 calorii, 46G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți lingurițe frunze de cimbru, căței de usturoi, muștar creol și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Rapid Cimbru Afine Glazurate Cotlet De Porc Friptură, Carne de porc glazurată cu mere, și Balsamic De Porc Glazurat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați chutney și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță medie; se aduce la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute.
Presărați sare și piper uniform pe friptura de porc; așezați friptura într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Se toarnă amestecul de chutney uniform peste carnea de porc.
Coaceți la 425 timp de 45 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 160, lipind la fiecare 20 de minute.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
[B " Notă:"] numai în scopuri de testare, am folosit Crosse & Blackwell Cranberry Chutney.