Cotlet de porc frecat cu condimente cu Salsa de vară

Cotletele de porc frecate cu condimente cu Salsa de vară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 245 calorii. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, suc de portocale, mentă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 29 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet De Porc Frecat Cu Condimente De Două Zile, Cotlet De Porc La Grătar Frecat Cu Condimente, și Cotlet De Porc La Grătar Frecat Cu Condimente pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.