Cotlet de porc din sala de mese cu crupe de Cheddar și unt Tabasco

Cotlet de porc din sala de mese cu crupe de Cheddar și unt Tabasco
Hog Chop sala de mese cu crupe de Cheddar și unt Tabasco ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $3.02 pe portie. O porție conține 703 calorii, 24g de proteine, și 44G de grăsime. Un amestec de grâu măcinat cu piatră, șalotă, sos tabasco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Biscuiți Tabasco-Cheddar, Crupe De Cheddar Alb Cu Unt Ancho Chile, și Cotlet de vițel de vânător cu brânză sudică: Jaegerschnitzel cu brânză sudică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați zahărul brun, sarea roz, fructele de ienupăr, boia de ardei, toate condimentele, lingurita de cayenne, bucățile de scorțișoară și frunzele de dafin într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
UmărUmăr
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați 2 căni de apă fierbinte; amestecând amestecul până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați 6 căni de apă rece, amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
1
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați șalotele și gătiți, amestecând des până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Răzuiește-le într-un castron mic pentru a se răci complet. Se amestecă 8 linguri de unt înmuiat și Tabasco; se amestecă bine. Formați untul într-un buștean pe o bucată de folie de plastic. Înfășurați-l bine și înghețați. A se utiliza în decurs de 2 săptămâni.Sous vide: umpleți o mașină Sous Vide cu apă caldă. Setați-l la 138 de grade F. pentru carnea de porc medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Sos TabascoSos Tabasco
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scoateți cotletele din saramură, clătiți-le în apă rece și uscați-le bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
Așezați fiecare într-o pungă de vid, urmând instrucțiunile producătorilor. Scufundați pungile în apă și gătiți timp de cel puțin 2 ore și până la 4 ore.Odată ce au atins temperatura corespunzătoare, scoateți din apă. Acum le puteți scufunda în apă pentru a se răci, apoi le puteți păstra la frigider până când sunt gata de grătar sau le puteți scoate din pungi, economisind sucurile acumulate și le puteți grăti imediat.Faceți verdeața: într-o tigaie mare cu față înaltă, încălziți 1 lingură de unt la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
VerziiVerzii
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Se adaugă ceapa tăiată cubulețe și se sotează până devine translucidă și începe să se rumenească, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați verdeața de muștar pregătită și presărați cu un vârf fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
VerziiVerzii
7
Odată ce încep să se ofilească, adăugați 1 cană de pui. Aruncați până când verdele este complet ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
VerziiVerzii
8
Se adaugă oțetul, se acoperă și se lasă deoparte într-un loc cald.Faceți grăsimile: aduceți restul de 5 căni de pui la fiert într-un 4-qt. cratiță la foc mare. Treceți treptat în grâu; reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți, amestecând constant timp de aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți până când se înmoaie ocazional, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se ia de pe foc și se amestecă cheddar, jumătate și jumătate, restul de 3 linguri de unt, restul de cayenne și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și puneți deoparte într-un loc cald.Grătiți cotletele: pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru grătar direct la foc mediu-mare. Condimentați grătarul cu un prosop înmuiat în ulei vegetal (folosiți clești pentru siguranță).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
10
Așezați cotletele pe grătar până când sunt ușor carbonizate la exterior, aproximativ 2 minute. Întoarceți cotletele și repetați. Scopul tau este carbonizate pe exterior, dar doar încălzit prin pe interior, deoarece acestea sunt deja fierte pe interior la perfect doneness.To serviți: reîncălziți ușor și slăbiți grăsimile cu puțină apă, dacă este necesar. Puneți câteva pe 6 farfurii de servire și acoperiți fiecare cu achop. Completați fiecare cotlet cu o felie de unt Tabasco și stropiți o parte din sucurile de carne puse deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TabascoSos Tabasco
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Uncii Cheddar Mărunțit2 Uncii Cheddar Mărunțit
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Serviți verdele cald pe lateral și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Forge beciuri Classique Riesling. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Forge Beciuri Classique Riesling
Forge Beciuri Classique Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 din 2017 Cel mai important vin al Forge beciuri își propune să dezvăluie adevărata natură a vintage-ului și să exploreze terroirul senecalake-ului de Est. Fermentarea are loc cu drojdii indigene în barriques neutre franceze (65%) și restul în oțel inoxidabil. Cu acest nivel de maturitate, fermentațiile au continuat până la sfârșitul primăverii pentru a termina uscarea oaselor.Gutui, lămâie, fenicul și ardeziemingle cu marțipan și ciocolată albă, susținută de aciditate precisă.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate23
Revista