Cotlet de porc dezosat saut cu sos de roșii-salvie
Saut cotlet de porc dezosat cu sos de roșii-salvie este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 211 calorii, 25g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, salvie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cotlet de porc sotat cu sos de cremă de salvie-cidru, Cotlet de porc cu sos de salvie parmezan, și Cotlet de porc cu sos de unt de salvie.
Instrucțiuni
1
Combinați 1 linguriță de salvie, 1/2 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Presărați ambele părți de porc cu amestec de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați carne de porc; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Se ia de pe foc; pus deoparte.
6
Adăugați 1 linguriță rămasă de salvie, vin alb și usturoi tocat în tigaie, răzuind pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 1 1/2 minute sau pana se reduce la aproximativ 1/4 cana. Se amestecă roșiile însămânțate și bulionul de pui și se fierbe 4 minute sau până se îngroașă ușor. Întoarceți carnea de porc și sucurile acumulate în tigaie. Acoperiți și gătiți 1 minut sau până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Dressing Lamaie Piper
Sani De Fazan Daca)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se presară cu 1/4 linguriță sare kosher și 1/8 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.