Cotlet De Porc De Roșii I

Cotlet De Porc De Roșii I
Cotlet de porc cu roșii s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.21 pe portie. O porție conține 263 calorii, 31g de proteine, și 10g de grăsime. 52 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, cotlet de porc, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 86%. Rețete similare includ Cotlet Picant De Porc Cu Roșii, Cotlet De Carne De Porc Cu Roșii, și Cotlet de porc cu roșii de varză.

Instrucțiuni

1
Încălziți suficient ulei pentru a acoperi doar fundul unei tigaie mari la foc mediu. Dragați Cotletele de porc în făină, adăugați în tigaie și rumeniți bine pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți cotletele și lăsați-le deoparte.
3
Adăugați ceapa și ardeiul gras și gătiți și amestecați timp de 5 minute, sau până aproape fragede. Întoarceți Cotletele de porc în tigaie și turnați sosul de roșii. Lăsați sosul să înceapă să clocotească și apoi reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Ardei GrasArdei Gras
Cotlet De PorcCotlet De Porc
CeapăCeapă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se fierbe timp de 30 de minute și se condimentează cu praf de usturoi, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Praf De UsturoiPraf De Usturoi

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista