Cotlet De Porc De Arțar-Pecan

Cotlet De Porc De Arțar-Pecan
Cotletul de porc Maple-Pecan este un fără gluten și primar felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 532 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de cotlet de porc, unt, jumătăți de pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc De Arțar, Cotlet De Porc De Arțar, și Cotlet De Porc De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați muștarul, piperul și siropul de 2 lingurițe. Stropiți ușor pe ambele părți ale cotletelor de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o tigaie mare antiaderentă, carnea de porc maro în unt la foc mediu timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați suc de mere. Se Reduce focul; se acoperă și se fierbe timp de 15-20 minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 inkt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Scoateți cotletele și păstrați-le la cald.
5
Adăugați pecanii și siropul rămas în tigaie; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Se servește cu cotlet de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru cotletul de porc. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, plantain,ananas. Pe gust, felie proaspătă de mere cu crustă de plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersică la grătar, pâine prăjită și banană.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista