Cotletele de porc curry și conopida cu orez Basmati ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 504 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bulion de pui, apă, cotlet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul basmati, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 71%. Încercați Cotlet de porc curry și conopidă cu orez Basmati, Carne de porc curry peste orez Basmati, și Suc de fructe curry și orez Basmati pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, puneți o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați conopida, capacul și aburul până se înmoaie, 4 până la 5 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
4
Scoateți din abur și puneți-l deoparte.
5
Condimentați Cotletele de porc cu 1 1/2 linguriță de pudră de curry, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Cotlet De Porc
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Aranjați Cotletele de porc în tigaie și gătiți până când carnea de porc nu mai este roz în centru, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Așezați Cotletele de porc pe un platou și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
8
Presărați restul de 2 1/2 lingurițe de pudră de curry și făină în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Bateți bulionul de pui, zeama și chutney-ul de mere. Continuați să gătiți până când curry-ul s-a îngroșat. Se amestecă conopida și jumătate din ceapa verde; gatiti pana se incalzeste conopida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Măsline întregi Coapte
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Așezați 3/4 cană de orez pe fiecare farfurie și acoperiți fiecare porție cu o cotlet de porc. Puneți sosul curry peste Cotletele de porc și presărați ceapa verde rămasă pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sos Curry
Cotlet De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Santan Ema Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.