Cotlet de porc cu umplutură de mere

Cotlet de porc cu umplutură de mere
Cotletele de porc cu umplutură de mere necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 854 calorii, 80g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,21 USD pe porție. Ziua Recunoștinței va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți busuioc, ceapă, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 66%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de porc cu umplutură de mere, Cotlet de porc cu mere și umplutură, și Cotlet de porc cu umplutură de mere-salvie.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, rumeniți firimiturile de pâine în unt până devin aurii; scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, călește ceapa, țelina și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați firimituri, măr, ou și condimente; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Așezați un cotlet de porc plat; lingurați un sfert din umplutura deasupra. Se acoperă cu o altă cotletă și se fixează cu sfoară. Repetați cu cotletele rămase și umplutura. Stați cotletele pe verticală, dar fără a atinge într-o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Umpleți tigaia cu 1/4 in. de bulion de pui. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 30-35 de minute. Descoperiți și coaceți cu 15 minute mai mult sau până când un termometru citește 145 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar din îmbătrânirea butoiului.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Revista