Cotletele de porc cu umplutură de mere necesită în jur 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 854 calorii, 80g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 6,21 USD pe porție. Ziua Recunoștinței va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți busuioc, ceapă, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 66%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cotlet de porc cu umplutură de mere, Cotlet de porc cu mere și umplutură, și Cotlet de porc cu umplutură de mere-salvie.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, rumeniți firimiturile de pâine în unt până devin aurii; scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, călește ceapa, țelina și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc.
3
Adăugați firimituri, măr, ou și condimente; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul Goya
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
4
Așezați un cotlet de porc plat; lingurați un sfert din umplutura deasupra. Se acoperă cu o altă cotletă și se fixează cu sfoară. Repetați cu cotletele rămase și umplutura. Stați cotletele pe verticală, dar fără a atinge într-o tigaie adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Umpleți tigaia cu 1/4 in. de bulion de pui. Se acoperă și se coace la 350 de euro timp de 30-35 de minute. Descoperiți și coaceți cu 15 minute mai mult sau până când un termometru citește 145 CP.
Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Râul Rus Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care dau loc aromelor de cireș închis și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de indicii subtile de stejar din îmbătrânirea butoiului.