Cotlet De Porc Cu Sos De Piersici
Cotletul de porc cu sos de piersici este un fel principal care servește 4. O porție conține 518 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, sos Worcestershire, ketchup și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Rețete similare sunt Cotlet de porc cu sos de grătar de piersici, Cotlet de porc cu sos Bourbon-piersic, și Cotlet de porc cu sos de piersici de mure.
Instrucțiuni
Gatiti dulceata, ketchup-ul, 1 lingura de sos Worcestershire si 3 linguri de apa intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, batand, pana se ingroasa, aproximativ 5 minute.
Bateți oțetul, apoi untul, câteva bucăți pe rând; bateți în câteva linguri apă dacă sosul este prea gros.
Se ia de pe foc și se acoperă.
Puneți fasolea verde într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; se presară cu apă și se condimentează cu sare și piper. Acoperiți cu folie de plastic, străpungeți plasticul și cuptorul cu microunde până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Bateți 1 cană de făină, praful de copt, 1/2 cană de apă, albușul de ou și restul de 1 linguriță de sos Worcestershire într-un castron; adăugați încă câteva linguri de apă, dacă este necesar.
Puneți restul de 1/2 cană de făină într-un vas puțin adânc.
Încălziți uleiul vegetal de 1/4 inch într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când ajunge la 375 de grade F pe un termometru prăjit. Dragați Cotletele de porc în făină, apoi înmuiați-le în aluat. Se prăjește până devine auriu, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește cu sosul de piersici și fasolea verde.
Fotografie de Christopher Testani
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Puteți încerca Hartford Court Russian River Pinot Noir (jumătate de sticlă). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Hartford Court râul rus Pinot Noir ( jumătate de sticlă)]()
Hartford Court râul rus Pinot Noir ( jumătate de sticlă)
Aromele de cireș negru, ienibahar, coacăz negru și lut sunt urmate de arome de zmeură sălbatică, fructe de pădure întunecate și o mineralitate de rocă zdrobită. Intrarea densă este urmată de o senzație de gură dulce și suculentă, susținută de aciditate, taninuri mătăsoase și un finisaj subtil de pământ.