Cotlet de porc cu sos de pere de ghimbir

Cotletele de porc cu sos de pere de ghimbir durează aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus prin simple rețete. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de cotlet de porc, ghimbir, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Cotlet de porc cu sos de pere și ghimbir, Cotlete De Porc Cu Ghimbir De Pere, și Cotlete de porc cu ghimbir de pere de la aragazul lent Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sareți Cotletele de porc și marcați grăsimea: sareți bine Cotletele de porc și lăsați-le să stea la temperatura camerei în timp ce tocați toate legumele și perele.
Faceți câteva tăieturi în stratul exterior de grăsime al cotletelor de porc, până la carne, pentru a preveni curbarea lor atunci când le gătiți.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Căutați cotletele: lucrând în loturi pentru a nu aglomera tigaia, când uleiul este fierbinte, bateți Cotletele de porc uscate cu prosoape de hârtie și așezați-le în tigaie. Prăjiți cotletele până se rumenesc frumos, aproximativ 3-5 minute, în funcție de cât de fierbinte este arzătorul.
Întoarceți Cotletele de porc și căutați pe cealaltă parte pentru un minut sau două.
Terminați de gătit Cotletele de porc: apoi coborâți focul și gătiți până se termină, 5 până la 15 minute, în funcție de grosimea cotletelor. Amintiți-vă că nu mai trebuie să gătiți carne de porc bine făcută. Temperatura minimă recomandată pentru carnea de porc gătită este acum de 145 de grade F în SUA (utilizați testul cu degetul pentru carne dacă nu aveți un termometru pentru carne.)
Când ați terminat, scoateți Cotletele de porc din tigaie pe o farfurie pentru a se odihni.
Saut eșalotă, ghimbir în unt, apoi adăugați pere: când carnea de porc este gata, scoateți din tigaie tot cu excepția a 1 lingură de ulei.
Adăugați untul, șalota și ghimbirul și aruncați pentru a combina.
Gatiti acest lucru timp de 1 minut, apoi adaugati Pera tocata si amestecati pentru a combina. Gatiti inca un minut.
Adăugați stoc, oțet, miere, reduceți:
Adăugați bulionul de pui, oțetul și mierea și aduceți la fierbere. Se fierbe energic până când lichidul se reduce cu 2/3, aproximativ 4-6 minute.
Stingeți focul și adăugați rozmarinul și puțin piper negru.
Se adaugă sare după gust.
Serviți Cotletele de porc cu sosul pe lateral.