Cotlet de porc cu sos de pere de ghimbir

Cotlet de porc cu sos de pere de ghimbir
Cotletele de porc cu sos de pere de ghimbir durează aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $2.24 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus prin simple rețete. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de cotlet de porc, ghimbir, pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Încercați Cotlet de porc cu sos de pere și ghimbir, Cotlete De Porc Cu Ghimbir De Pere, și Cotlete de porc cu ghimbir de pere de la aragazul lent Paleo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sareți Cotletele de porc și marcați grăsimea: sareți bine Cotletele de porc și lăsați-le să stea la temperatura camerei în timp ce tocați toate legumele și perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2
Faceți câteva tăieturi în stratul exterior de grăsime al cotletelor de porc, până la carne, pentru a preveni curbarea lor atunci când le gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Căutați cotletele: lucrând în loturi pentru a nu aglomera tigaia, când uleiul este fierbinte, bateți Cotletele de porc uscate cu prosoape de hârtie și așezați-le în tigaie. Prăjiți cotletele până se rumenesc frumos, aproximativ 3-5 minute, în funcție de cât de fierbinte este arzătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Întoarceți Cotletele de porc și căutați pe cealaltă parte pentru un minut sau două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
6
Terminați de gătit Cotletele de porc: apoi coborâți focul și gătiți până se termină, 5 până la 15 minute, în funcție de grosimea cotletelor. Amintiți-vă că nu mai trebuie să gătiți carne de porc bine făcută. Temperatura minimă recomandată pentru carnea de porc gătită este acum de 145 de grade F în SUA (utilizați testul cu degetul pentru carne dacă nu aveți un termometru pentru carne.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Cotlet De PorcCotlet De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Când ați terminat, scoateți Cotletele de porc din tigaie pe o farfurie pentru a se odihni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Saut eșalotă, ghimbir în unt, apoi adăugați pere: când carnea de porc este gata, scoateți din tigaie tot cu excepția a 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați untul, șalota și ghimbirul și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10
Gatiti acest lucru timp de 1 minut, apoi adaugati Pera tocata si amestecati pentru a combina. Gatiti inca un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
11
Adăugați stoc, oțet, miere, reduceți: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Adăugați bulionul de pui, oțetul și mierea și aduceți la fierbere. Se fierbe energic până când lichidul se reduce cu 2/3, aproximativ 4-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
13
Stingeți focul și adăugați rozmarinul și puțin piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
14
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
15
Serviți Cotletele de porc cu sosul pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotlete de porc în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista