Cotlet De Porc Cu Sos De Jeleu De Piper
Cotletele de porc cu sos de jeleu de piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 147g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1264 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 11,8 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, piper, cotlet de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma jeleul, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri Cu Amprentă Din Făină De Porumb Cu Jeleu De Ardei ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 39 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Grillades de porc cu sos de jeleu de piper-piersic, Cotlet de porc prăjit la tigaie cu sos de aluniță de ardei galben, și Cotlet de porc ars cu piper cu sos de cremă de whisky pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Topiți 1 Lingură. unt cu ulei într-o tigaie din fontă de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați cotlet de porc și gătiți 8 minute; întoarceți și gătiți 10 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Scoateți din tigaie și păstrați la cald.
Adăugați făină și jalapeo în tigaie. Gatiti, amestecand continuu, 1-2 minute sau pana cand faina se rumeneste.
Adăugați vin, amestecând pentru a slăbi particulele de pe fundul tigaiei; gatiti 1 minut sau pana se reduce aproape complet.
Adăugați bulion de pui și gătiți 2 până la 3 minute sau până când amestecul începe să se îngroașe.
Bateți în jeleu de piper până se topește și se omogenizează. Gatiti 3 pana la 4 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc. Se amestecă restul de 2 linguri. unt. Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat după gust. Întoarceți carnea de porc în tigaie; întoarceți-vă la strat.
Serviți carnea de porc cu sos.
Notă: Am testat cu jeleu de ardei roșu Braswell.