Cotlet de porc cu sos de Cran-mere, cartofi de pătrunjel și mazăre de zahăr

Cotlet de porc cu sos de Cran-mere, cartofi de pătrunjel și mazăre de zahăr
Cotletele de porc cu sos Cran-Apple, cartofi de pătrunjel și mazăre de zahăr ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 770 calorii, 38g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. 18 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel cu frunze plate, un ulei de măsline stropit, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Încercați Cotlet de porc cu sos de Cran-mere, cartofi de pătrunjel și mazăre de zahăr, Cina De Duminică Cotlete De Porc Umplute, Cartofi Cremă De Brânză, Mazăre De Zahăr, și Mazăre de zahăr și cartofi cu Pesto de pătrunjel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Stropiți cotletele cu ulei de măsline extravirgin, suficient pentru a acoperi ușor carnea pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
CarneCarne
3
Așezați cotletele într-o tigaie fierbinte și gătiți 6 până la 7 minute pe fiecare parte sub un cort liber din folie de tablă. Cortul va reflecta căldura înapoi în tigaie, permițând în același timp aburului să scape.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Odată ce cotletele sunt întoarse, condimentați cu amestec de condimente sau sare și piper grosier, după gustul dumneavoastră. După ce cotletele sunt fierte, scoateți-le de pe foc și lăsați să stea 5 minute pentru ca sucurile să se redistribuie înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
5
Într-o cratiță medie, lucrând la foc mediu spre mediu, combinați mere, afine uscate îndulcite și concentrat de suc de cran-mere. Gatiti merele intr-un sos gros, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate îndulciteAfine Uscate îndulcite
Concentrat De Suc De MereConcentrat De Suc De Mere
MărMăr
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scoateți sosul de cran-mere de pe foc și lăsați-l să se așeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
7
Fierbeți cartofii în suficientă apă pentru a-i acoperi timp de 10 minute sau până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
8
Scurgeți și readuceți cartofii în oala fierbinte pentru a-i usca. Aruncați cartofii cu unt, pătrunjel și puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Aburiți mazărea în 1 cană de apă clocotită și 1 linguriță de zahăr combinate. Gatiti acoperit timp de 3 pana la 5 minute si scurgeti cu lingura cu fante atunci cand serviti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
10
Serviți cotletele cu sos de cran-mere și părțile laterale de cartofi și mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
CartofiCartofi

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista