Cotlet de porc cu sos de cireșe brandy și dovlecei cu nuci
Cotlet de porc cu sos de cireșe Brandied și dovlecei cu nuci este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 650 calorii, 35g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.14 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 27 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, ulei de măsline, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 82%. Rețete similare includ Cotlet de porc cu sos de cireșe brandy și dovlecei cu nuci, Cotlet De Porc Brandied-Peach, și Cotlet De Porc Cu Piersici Brandy.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Puneți cireșele într-un castron mic cu zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Încălziți o tigaie cu un mâner sigur pentru cuptor la foc mediu până la mare sau acoperiți mânerul unei tigaie cu mâner din cauciuc cu folie de staniu și preîncălziți la aceeași setare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
Cuptor
5
Se condimentează cotletele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie, într-o tigaie fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Așezați cotletele în tigaie și căutați carnea pe ambele părți pentru a carameliza cotletele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Așezați un cort liber din folie de tablă peste tigaie și transferați cotletele în cuptor pentru a termina, 7 sau 8 minute, până când carnea este fermă la atingere, dar nu dură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
9
În timp ce cotletele sunt la cuptor, puneți o a doua tigaie la foc mediu. Prăjiți nucile 1 până la 2 minute, agitând frecvent tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
10
Scoateți nucile să se răcească și adăugați ulei de măsline extravirgin, 1 tură de tigaie și 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Unt
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați discuri de dovlecei, condimentați cu nucșoară, sare și piper și gătiți până se înmoaie, aruncând discuri ocazional, 6 sau 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Nucșoară
12
Scoateți carnea din cuptor și transferați-o pe farfurii. Acoperiți cotletele cu folie pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
13
Puneți tigaia tocată înapoi pe aragaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Soba
14
Adăugați o lingură de ulei de măsline extravirgin, 1 rând de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați șalotă și sotati 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
16
Adăugați cireșe și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
17
Adăugați coniac scoțând tigaia de pe arzător pentru a adăuga alcoolul, apoi aprindeți tigaia. Ardeți alcoolul timp de 1 minut, apoi adăugați stoc. reduceți stocul un minut, apoi adăugați unt în bucăți mici. Aruncați sosul pentru a combina și presărați menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alcool
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Unt
Sos
Stoc
Mentă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
18
Se toarnă sosul peste cotlet și se servește dovlecelul cu nuci de-a lungul părții.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.