Cotlet De Porc Cu Rețetă De Chutney De Rubarbă Acidulată

Cotlet De Porc Cu Rețetă De Chutney De Rubarbă Acidulată
Cotletele de porc cu rețetă chutney de rubarbă acidulată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,41 USD pe porție. O porție conține 448 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă de la realsimple.com are 19 fani. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de zahăr, cotlet de porc, rubarbă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma rubarba, puteți urma acest fel principal cu Mărturisirea # 66: tocmai am încercat rubarba ... rubarba de căpșuni se sfărâmă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Cotlet de porc cu chutney de rubarbă, Cotlet de porc la grătar cu chutney de rubarbă, și Cotlet de porc cu saramură de cidru cu Rețetă de chutney de arțar-slănină pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista