Cotlet de porc cu Purslane auriu și sos proaspăt de roșii

Cotlet de porc cu Purslane auriu și sos proaspăt de roșii
Cotlet de porc cu Purslane de aur și sos de roșii proaspete este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 434 calorii. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână frunze de urs auriu și tulpini fragede, coajă de lămâie, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cotlet de porc cu sos de mere auriu, Cotlet de porc, sos de mere aurii și stafide, paste integrale de grâu Mac-N-Cheddar, și Cotlet de porc cu roșii proaspete, ceapă, usturoi și Feta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare (nu antiaderentă) la foc mediu-mare. Condimentați Cotletele de porc pe ambele părți cu 1/4 linguriță. fiecare sare și piper și maro pe ambele părți, 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Transferați cotletele pe o farfurie.
3
Adăugați ceapa și ardeii iute în tigaie, reduceți focul la mediu și gătiți, acoperite, până când ceapa se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă roșiile, usturoiul și oregano și se fierbe încă 5 minute, acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
4
Nestle cotlet de porc în roșii și ceapă și se adaugă 1 1/2 cani purslane. Acoperiți și gătiți 7 minute, amestecați purslane rămas și gătiți doar până se ofilesc ușor, încă aproximativ 3 minute. Se amestecă coaja de lămâie, sucul, rămânând 1/4 linguriță. sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Cotlet De PorcCotlet De Porc
PurslanePurslane
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista